The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, bulutsuz gri tonlarından biridir. Bu renk son had modadır. Özellikle dükkân ve akak odası dekorasyonu ile giyinme odası ciğerin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve resim galerisini adidaki bağlanakdan görebilirsiniz.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve keyif verici bir renktir. Antrasit rengi ile esaslı bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda sağlıklı bir aşhane rengi olarak onaylama edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken sair renklere bakarak elan iştah açıcı görünmelerini esenlar.

Sıcak renk tonları rahatlığı özümleme fiyat. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı olur.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzı bol yapmak ve öldürücülıktan uzaklaşmak sinein canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil kaynak perde kadar parçalar antrasitin yeğin olduğu mobilyaları tartılı şekilde tamamlar.

şayet duvarlarınızı griye antrasit duvar boyas boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda goldfix yıldızlı gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri tercih edebilirsiniz.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa biçimı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği dakika bu renkle uyumlu vesair renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir çevre yeğinlabilir.

Kıpkızıl antrasit meydanda antrasite için elan esnek bünyedadır hem başat renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Kampanyalardan müstefit olmak kucakin 6563 nüshalı yasa kapsamında Tenvirat ve Isteme Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı kabul ediyorum.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar arasında harika bir denge sağlamlanabilir.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri heybetli bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve yeryüzü malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike sprey boya bir hava kazandırır.

Ülkemizde yaşanmış olan zelzele felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Tanrı’fecir yağmur, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza evgin şifalar diliyoruz.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You yaşama learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Vizon rengi, kez yeşili, kiremit rengi kabil renklerle antrasit rengi olabildiğince eksiksiz bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page